У Польщі сталася дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками. П’яний водій з українським паспортом та позбавлений права керування збив на смерть людину.

Про це пише Polsatnews.

Як відомо, ДТП сталася вранці в середу на вулиці Фіолькова в Легниці 19 липня. Кілька хвилин раніше, 7:30 до поліції надійшла інформація про нетверезого водія, який рухається вулицею Велогорська. Офіцери відстежили автомобіль, увімкнули фари та сирени, щоб зупинити «Ford» для перевірки.

 

За інформацією поліції, водій не відреагував на команди, натиснув на педаль авто та рушив тікати, всупереч закону та в'їхавши на житловий масив Сенкевича. Рухаючись по вул. Фіолькова не впорався з керуванням і збив пішохода на повороті дороги.

На записі, опублікованому в соцмережах, видно, як 21-річна дівчина-пішохід вдарилася на кілька метрів і приземлився за паркан сусідньої території.

Попри реанімаційні заходи, врятувати не вдалося.

У його крові виявили понад 2 проміле алкоголю. Як зʼясувалося, він має дві діючі заборони на керування авто. Водія та двох пасажирів, також українців, затримали.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ