Про це повідомила його дружина Ганна. Огляд помешкання провели співробітники СБУ зі спецпризначенцями «Альфи», передає ТСН.

Ганна розповіла, що співробітники СБУ підійшли до неї в кафе, де вона зустрічалась з представницею преси, та наказали слідувати з ними. При цьому не давали користуватись мобільним телефоном і намагались забрати гаджет. Два автобуси з бійцями «Альфи» перебували біля будинку.

Співробітники СБУ запевнили, що їм необхідно пройти до помешкання, аби з'ясувати, чи немає там її чоловіка. У дружини вимагали повідомити, де перебуває її чоловік.

«Він говорив, що я маю їм сказати, в іншому випадку його можуть вбити. Говорив, що йому (Ярославу) необхідно здатись», - розповіла жінка.

У квартирі продивились, чи немає Ярослава у будинку, перевіряли під диванами та у шафах. Також зайшли до сусідів. Після огляду та бесід співробітники СБУ закликали Ганну за першої інформації про чоловіка повідомляти в органи.

Як відомо, журналістка Альона Лунькова назвала Ярослава Левенця можливим спільником Павла Паршова. Левенець перебуває у розшуку у базі МВС з наступного після гучного вбивства дня – за незаконне поводження зі зброєю. Левенець зник у день вбивства Вороненкова. Перед зникненням він приходив до прокуратури, але звідти вийшов благополучно.

За інформацією ТСН, Левенця підозрювали в участі разом з Паршовим у злочинній організації, яка здійснювала економічні злочини. 

Нагадаємо, ймовірний спільник вбивці екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова Ярослав Левенець оголошений у розшук.

ІА "Вголос": НОВИНИ