Про це йдеться в депутатському зверненні уповноваженого фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді Олега Панькевича на адресу голови обласної ради Олександра Ганущина, інформує прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

За словами Олега Панькевича, до нього звернулася ГО «Громада та ініціатива» з проханням підтримати громадські організації патріотичного спрямування, надавши їм у пільгову оренду приміщення для офісів.

«Як відомо, управління майном комунальної власності обласної ради підготувало орієнтовний перелік об`єктів спільної власності територіальних громад області, що пропонують для приватизації у 2016 році. У цьому переліку є об`єкт, розташований на вулиці Короленка в м. Львові. Колишнім користувачем приміщень була ГО «Російське товариство ім. О. С. Пушкіна». Насправді, упродовж багатьох років за згаданою адресою діяв «Російський культурний центр», – зазначає Олег Панькевич.

За його словами, активісти пропонують не віддавати будівлю під приватизацію, а використати для створення громадського центру, в якому б на пільгових умовах розміщувалися громадські організації, статутні завдання яких спрямовано на національно-патріотичне виховання та розвиток української культури. 

ІА "Вголос": НОВИНИ