У суботу, 23 січня, до поліції звернулася жінка, яка розповіла, що в полі біля вулиць Макарова та Вербової вона натрапила на напівоголене тіло жінки.

На місці події слідчо-оперативна група виявила 28-річну жительку міста Рівне з тілесними ушкодженнями голови та численними забоями.

Сьогодні правоохоронці затримали 29-річного раніше судимого зловмисника. Нині він дає покази, співпрацює зі слідством та визнає свою вину. За словами чоловіка, з жертвою він познайомився, коли та виходила з одного з розважальних закладів.

«Вона погодилася на його пропозицію продовжити спілкування в іншому барі. Після відпочинку, коли поверталися вулицею Макарова, між ними раптово виник конфлікт, який призвів до трагічних наслідків», – сказано в повідомленні.

Згідно з висновком судово-медичної експертизи, смерть жінки настала внаслідок механічної асфіксії. Факт зґвалтування перевіряють.

Так, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За скоєне чоловікові загрожує довічне ув’язнення.

Додамо, що чоловіка раніше притягували до кримінальної відповідальності за умисне вбивство, він відбував дев’ять років покарання в місцях позбавлення волі, звідки звільнився 2014 року.

Постраждала 28-річна рівнянка ніде не працювала, проживала з двома малолітніми дітьми, трьох та восьми років. Її близькі родичі тривалий час перебувають за кордоном.

ІА "Вголос": НОВИНИ