Про це радіостанції «Говорить Москва» розповів будівельник Євген.

«У нас люди знову починають голодування. Знову два дні взагалі виплат не було. І сьогодні 30-35 осіб підписалися під голодуванням. Два дні кажуть, що все буде. Сьогодні вже приїхав Вовкодав (т. в. о. начальника ФГУП ГУСБ «Дальспецстрой» – ред.) і каже, що наше керівництво не подає жодних документів. Вони готові дати гроші, але їм не дають документи. Зараз він їх у конторі чекає», – сказав Євген.

За його словами, виплат чекають ще 60 осіб.

Тим часом інший робочий космодрому Юрій уточнив, що на цей момент у голодуванні беруть участь 36 осіб.

«Почалося голодування о 12:00 за місцевим часом. На обід ми вже нікуди не їздили. Чекаємо, поки виплатять зарплату в повному обсязі. Є тут люди, які не отримували в грудні, січні та березні. Я конкретно не отримував за січень, лютий і березень», – сказав Юрій.

Прес-секретар віце-прем'єра Дмитра Рогозіна в ефірі радіостанції «Говорить Москва» відмовився коментувати цю інформацію.

Як писав «Вголос», 30 березня будівельники космодрому «Восточный» в Амурській області оголосили страйк через невиплату зарплати. Однак після телефонної розмови з віце-прем'єром Рогозіним робочі припинили голодування, оскільки їм пообіцяли виплатити всі борги із зарплати.

214 із 300 працівників не отримували грошей із січня. Загальна сума заборгованості становить близько 14 мільйонів рублів.

ІА "Вголос": НОВИНИ