Як повідомляє «Приморье24» із посиланням на «Хасанские вести», історія почалася з того, що чоловік, явно перебравши спиртного, впав замертво у присутності товаришів по чарці. Друзі не розгубилися і відразу викликали «швидку», проте прибулі на місце медики лише констатували смерть і відвезли тіло в морг.

Однак історія отримала несподіване продовження через кілька годин. Жінка-сторож під час звичайного обходу будівлі моргу почула стук. Звук лунав із холодильника з трупами.

Злякавшись, вона викликала швидку допомогу і розповіла про події лікарям. Ті, звичайно, поставилися з недовірою, але в поліцію про всяк випадок подзвонили. Коли наряд прибув на місце, двері холодильника відчинили, і звідти, ніби нічого не сталося, вийшов «померлий» любитель алкоголю.

«Тієї ночі місцевий морг був заповнений ущерть, тіла лежали не тільки на стелажах, а й на підлозі холодильника, куди й поклали «покійного» героя. У якийсь момент чоловік прокинувся, не розуміючи, де перебуває. Було дуже темно й холодно. Плюс мозок затуманював алкоголь. У темряві він намацав чиїсь холодні кінцівки і зі страху кинувся до дверей. Але вони були замкнені. Тоді чоловік почав гримати щодуху у двері», – розповів представник місцевої поліції.

Відразу ж після «воскресіння» чоловік побіг до своїх друзів по чарці, які щосили справляли по ньому поминки. Приятель, який відкрив двері, побачивши «зомбі», зомлів. Але через деякий час поминки плавно перейшли у святкування ще одного дня народження чоловіка.

ІА "Вголос": НОВИНИ