З такою ідеєю вона виступила після того як Туреччина збила російський бомбардувальник Су-24, який вторгся у її повітряний простір, пише «meduza.io». 

Батьки школярів написали відкритий лист на ім'я Райкової і пообіцяли звернутися до прокуратури з проханням перевірити її дії. Як повідомив один з батьків Араік Арзуманян, вони побоюються, що діти можуть стати мішенню для терористів.

Батьки звертають увагу, що пасажирський лайнер A321 був збитий в результаті теракту, а Су-24 був підбитий турецьким літаком, при цьому директор хоче зібрати гроші на літак, який буде «бомбити терористів», тобто «фактично сирійських повстанців». «Де тут логіка, яку, ви, до речі, як педагог зобов'язані прищеплювати своїм учням?» - йдеться в листі за підписом Арзуманяна.

Як писав «Вголос», 24 листопада на території Туреччини, недалеко від кордону з Сирією турецький винищувач F16S збив російський військовий літак. Туреччина заявила, що російський бомбардувальник вторгся в її повітряний простір і був збитий після 10 попереджень.

ІА "Вголос": НОВИНИ