Гру зупинили на 33-й хвилині за рахунку 0:0 через поведінку уболівальників з Москви, пише «РБК». Фанати зламали загородження і накинулися на вболівальників «Арсеналу», а також почали бійку з поліцейськими.

Фанати вирвали крісла на одній з трибун стадіону і спробували закидати ними і поліцію, і вболівальників «Арсеналу». На відео, викладеному в Youtube, видно, що у бійці брали участь і вболівальники «Арсеналу».

Порядок на стадіоні був наведений тільки після втручання ОМОНу. Гра поновилася тільки через кілька хвилин.

ж полетіли петарди, фаєри у бік шанувальників господарів. Ті у відповідь почали вигукувати образливі гасла. Загалом, повний набір», - прокоментував для «Спорт-Експресу» епізод директор з безпеки РФПЛ Олександр Мейтін.

Після матчу поліція затримала 15 вболівальників.

Поведінка вболівальників «Торпедо» буде розглянута на засіданні КДК РФС у вівторок.

Незалежно від того, яке рішення прийме КДК, найближчі два домашні матчі, проти «Терека» і ЦСКА, «Торпедо» проведе при порожніх трибунах. Таким чином клуб був покараний за поведінку вболівальників під час матчу проти «Зеніту» - фанати московського клубу вигукували расистські образи на адресу Халка.

«Торпедо» виграло матч 21-го туру чемпіонату Росії в «Арсеналу» з рахунком 3:1. Після цієї поразки тульський клуб опустився на п'ятнадцяте місце в першості, а «Торпедо» відірвалося від зони вильоту на п'ять очок.

ІА "Вголос": НОВИНИ