[media=141870,141871,141872,141873,141874,141875] 

Про це повідомляють РІА «Новости».

Першими рідні та близькі попрощалися з 27-річним Антоном Мухіним і його п'ятирічним сином Ратибором. Вони не змогли вибратися з четвертого поверху торгового центру.

Друзі загиблого повідомили, що жертв трагедії кремують.

Також кілька сотень городян прийшли в храм Святої Трійці в Кемерові на відспівування сім'ї Агаркових. Люди з квітами, вінками і м'якими іграшками чекали своєї черги.

Надія Агаркова, 1950 року народження та двоє її онуків – 8-річний Костя і 10-річна Маша загинули в кінотеатрі ТЦ «Зимова вишня».

Сьогодні відбудуться похорони 15 осіб. Цей день оголошений днем ​​жалоби в РФ. Перший віце-губернатор регіону Володимир Чернов пообіцяв, що уряд області покриє всі фінансові витрати на жалобні церемонії, заплановані по всьому місту, а також в селищі Трещевський.

Як повідомляв «Вголос», 27 березня по всій Росії пройшли акції пам'яті загиблих на пожежі в кемеровському торговому центрі «Зимова вишня».

У Москві люди зібралися на Манежній і на Пушкінській площі. Вони вийшли з чорними табличками з написами «Ми горимо», «Країна у вогні», «Москва тужить».

Пожежа в торговому центрі «Зимова вишня» сталася 25 березня. За офіційними даними, загинули 64 людини.

Однак люди у це не вірять і стверджують, що загиблих значно більше.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ