У російському Санкт-Петербурзі підлітки побили 11-річного хлопчика, а потім підпалили його.

Про це повідомляє styler.rbc.ua із посиланням на місцеве видання fontanka.ru.

Це вже не перший напад агресивної компанії на дитину. Півтори тижні тому школярі вже випробували на ньому електрошокер.

У виданні повідомляють, що до п'ятикласника підійшли його знайомі старшокласники зі школи, що знаходиться неподалік. Вони хлопчика звинуватили в тому, що днями він їх обмовив, облили йому спину, а потім підпалили пістолетом-запальничкою. Школяр ледь встиг скинути палаючий рюкзак.

Батьки постраждалої дитини звернулися в поліцію і малолітні хулігани були затримані.

«Цей хлопець, а йому скоро 14 років виповниться, в минулому році дружив з моїм сином. Як кажуть, водилися разом. Потім почали сваритися. Я розмовляв з його батьком, ми вирішили, що краще б їм не спілкуватися. Але з вересня цього року все почалося зовсім ненормально. Спочатку цей шокер, потім йому обличчя вимазали фарбою. Тепер ось зовсім збожеволіли – підпалили. А якщо б це розпалювання на волосся потрапило або шию?» – каже батько постраждалого дитини.

«Ви знаєте, дитина народилася з ДЦП. Як його треба було піднімати – довго розповідати. Ми нещодавно інвалідність зняли, щоб ріс як всі. Але все одно, він же емоційний. Він став погано вчитися, він переживає. А я не розумію, як батьки не можуть пояснити своїм навіть не що таке добре і що таке погано, а просто людські речі. Я пропоную подумати завтрашнім днем. Завтра ножем побалуємось? Я хочу, щоб його батьків наша рідна поліція примусила якщо не миру, то до відповідальності», - розповів він.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ