У Росії 10 червня раптово помер генерал-лейтенант Сергій Юдін, який брав участь в окупації Донбасу. Про загадкову смерть окупанта написали в соцмережах.

Відповідний скріншот опублікував на своїй сторінці у Facebook офіцер ЗСУ Анатолій Штефан «Штірліц».

«10 червня раптово помер »їхтамнєт« генерал-лейтенант Юдін Сергій Сергійович, який у 2015 році з позивним »Тамбов« керував 2-м армійським корпусом окупантів», – йдеться в його повідомленні. Крім того, Штефан опублікував відео, на якому «Тамбов» по рації наказує терористам знищити українські танки під Дебальцевим.

На сайті ГУР МОУ повідомляється, що Юдін обіймав посаду начальника організаційно-мобілізаційного управління Західного військового округу (Санкт-Петербург) ЗС РФ до відправлення на Донбас і після повернення звідти.

За безпосередню участь у бойових діях на території України й виконання злочинних наказів Кремля указом президента РФ від 11 червня 2016 року №276 генерал-майору Юдіну Сергій Сергійович присвоєно військове звання генерала-лейтенанта.

Як писав «Вголос», постійне представництво України при ОБСЄ у Відні засудило черговий факт постачання Росією сучасної зброї на окуповані території Донбасу.

ІА "Вголос": НОВИНИ