Про це повідомляє прес-служба Федеральної служби РФ з нагляду у сфері транспорту (Ространснагляд).

«За станом на 09:00 15.02.2016 року на території РФ затримано 152 автотранспортні засоби, що належать українським перевізникам. Випадки вчинення протиправних дій з боку водіїв автомобілів не зареєстровано», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, з 14 лютого Ространснагляд заявив про заходи у відповідь з припинення руху на території Росії вантажних автотранспортних засобів, зареєстрованих в Україні.

«До отримання додаткових вказівок від міністерства транспорту Російської Федерації інспектори Ространснагляду під час здійснення транспортного контролю вантажних автотранспортних засобів, зареєстрованих в Україні, складають протокол вилучення з описом документів і поміщають автотранспортний засіб на спеціалізовану стоянку», – йдеться в повідомленні.

Зазначено, що такі заходи не стосуються вантажівок, які прямують транзитом з України в Казахстан.

Як писав «Вголос», активісти Львова в Солонці почали блокувати проїзд фур із російськими номерами.

Нагадаємо, активісти розпочали безстрокову акцію з блокування російських фурпри в'їздах у Закарпатську область та Волинь з боку Білорусі.

Також із 1 лютого Польща заборонила в'їзд російським фурам, оскільки сплив термін дії дозволів на в'їзд, які видає польським перевізникам Росія.

ІА "Вголос": НОВИНИ