У Росії в аеропорту Домодєдово дві молоді жінки намагалися продати дівчину в секс-рабство за 1,5 мільйона рублів. За версією слідства, зловмисниці готувалися до злочину заздалегідь, знайшовши покупця в соціальній мережі, передає ТСН із посиланням на Daily Mail. Спроба продажу людини була попереджена правоохоронцями, а жінок уже затримали.

Зазначається, що дівчина-студенка, яку хотіли подати у секс-рабство, була переконана, що закордоном працюватиме нянею. Також повідомляється, що затриманими є конкурсантки конкурсу краси 22-річна Ксенія Старiкова та 19-річна Тетяна Петрова.

За інформацією поліції, затримані дівчата хотіли продати 18-річну студентку у сексуальне рабство в одну із країн Близького Сходу. Там у дівчини забрали б паспорт і змушували б працювати повією у борделі.

Старікова, зокрема, була фіналісткою конкурсу краси «Місіс Росія 2017». Також вона розлучилася з чоловіком-військовим і сама виховує маленьку донечку.

Інша затримана - Петрова каже, що вона є російсько-болгарською моделлю і також була фіналісткою одного з престижних конкурсів краси.

Обох жінок звинувачують у торгівлі людьми, вони можуть бути засудженні до шести років ув'язнення.

ІА "Вголос": НОВИНИ