Про це «ТАСС» повідомило джерело в правоохоронних органах регіону, пишуть «banki.ru».

У прес-службі банку підтвердили, що «на директора банку було скоєно замах». «Обставини встановлюються. Попередня версія така: директор банку зустрічався з клієнтом, потім один з них застрелив іншого, а після покінчив з собою», - сказало джерело.

У заяві банку, яка є в розпорядженні РБК, йдеться, що замах на директора Дениса Буригіна скоїв злісний неплатник. Подробиці не розголошуються. Банк працює в звичайному режимі, зазначено в повідомленні.

Інформацію про подію підтвердили в ГУ МВС і СУ СКР по Ростовській області. «Близько 13:00 в поліцію надійшло повідомлення від співробітників охорони фінансової установи, яка знаходиться в офісній будівлі в центрі міста. Були виявлені тіла двох чоловіків з вогнепальними пораненнями. На місце виїхав начальник главку МВС», - сказала начальник прес-служби ГУ МВС Галина Галаева.

Вона зазначила, що порушено кримінальну справу за статтями «Вбивство» і «Незаконний обіг зброї», слідчі проводять огляд місця події. Вилучено зброю. У загиблих, за її словами, вогнепальні поранення в області голови.

ІА "Вголос": НОВИНИ