Зокрема, громадськість звертає увагу на бездіяльність поліції стосовно учасників конфлікту, який виник між жінкою і чоловіком на елітній іномарці, а згодом переріс у масовий скандал.

Як розповіли очевидці, між молодими людьми виникла сварка, після якого дівчина вискочила з автомобіля марки «Mercedes» і пересіла в таксі, попросивши водія швидко поїхати. Але хлопець у неадекватному стані почав вимагати, щоб дівчина вийшла, при цьому він став бити по машині таксиста.

Потім до бешкетника приєднався ще один хлопець, і вони удвох почали кричати на таксиста і бити його, коли він зробив їм зауваження.

Очевидці події викликали поліцію, і на місце прибуло одразу п'ять машин. Однак порушники і після цього продовжували нецензурно лаятися, бити руками таксі.

Окрім того, вони кидалися, матюкаючись, на присутніх свідків, поки поліцейські не поклали одного з хлопців на землю і не одягли наручників. Тієї ж миті інший хлопець почав кричати на одного з очевидців, при цьому вдаривши його по обличчю. Все відбувалося на очах у дитини, яка кричала, плачучи: «Не бийте мого тата!».

Очевидці також стверджують, що бешкетники використовували зброю.

Як пише видання «Новини-N», поліція не вдалася до жодної протидії, навіть не намагалася заспокоїти дебошира. Затриманого відвезли в райвідділ, а інші роз'їхалися, посідавши в «Mercedes».

«Такий стан речей дуже обурив свідків події. Вони хотіли дізнатися, чому другого дебошира не затримали, а дали йому безперешкодно поїхати, але чіткої відповіді не отримали. Поліцейські ніяк не реагували на те, що відбувалося у них на очах», – йдеться в повідомленні.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика.

На розповсюджене у соцмережах відео дебошу відреагував радник міністра МВС, народний депутат Антон Геращенко. Він заявив, що за фактом хуліганських дій буде розпочато кримінальне провадження.

«Закрити справу або «порішати» – не вийде», – написав Геращенко на своїй сторінці у «Facebook».

ІА "Вголос": НОВИНИ