Про це пишуть громадські активісти на сторінці у «Facebook».

Як живеться та про що думають «захисники Конституції», перебуваючи понад 425 днів у застінках СІЗО читайте у листі:

«Отримавши порцію свіжого повітря на черговій прогулянці, берусь за написання цього листа. Хоча повітря те, лише з натяжкою можна назвати свіжим. Адже на цьому клаптику Богом забутої землі, кругом смердить неволею та прогулянка це хороше місце де можна хоча б трішки часу залишитись зі своїми думками на самоті.

Пам’ятаю, як рік тому, будучи в ІТТ, саме на прогулянці мені вдалось опанувати себе та після численних залякувань і катувань зрозуміти, що потрібно робити далі. Зараз повільно протікає вже 425-й день мого ув’язнення, яке стало для мене буденністю, що лишень інколи розбавляється побаченнями із захисниками і судовими засіданнями.

Та завтра не пересічний день. 30 жовтня ми згадуємо політичних в’язнів усіх режимів, які лютували і продовжують нищити нашу державу. Перебуваючи зараз в застінках кримінально-олігархічної системи усвідомлюємо, скільки помилок ми робили колись, та продовжуємо їх робити. Роз’єднаність, нерішучість, ставлення власних амбіцій вище за ідею призводили до того, що українці сотнями тисяч гинули у тюрмах і таборах. Тисячі людей були закатовані в страшних муках радянською тоталітарною системою. Яка і в наш час продовжує знущатись над українцями, Як і на своїй території так і в Україні, на окупованих територіях та через своїх сателітів, що позасідали на владних посадах, позиціонуючи себе «українцями». Десятки патріотів, націоналістів та добровольців нині перебувають по тюрмах. В час коли влада активно просуває амністію для терористів. Це свідоме нищення україноцентричних сил, що стали на захист національних інтересів. Зайвий раз наголошувати на кого працює теперішній режим, не потрібно.

Так, я зараз в неволі. Але впевнений, що зможу повернути своє чесне ім'я і працювати над тим, щоби таке явище як політичні репресії зникли в сучасній українській історії.

Вічна пам’ять усім борцям за волю України, що загинули в неволі».

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ