Про це повідомляє «Московський комсомолець».

Після розправи над чоловіками квартиру спалили. Її власником виявився відомий столичний юрист Олег Колотілов, який брав участь у справах про виведення активів на мільярди доларів, зараз чоловік проходить слідчі дії.

Близько 10:00 перехожі побачили дим з вікна на 3 поверсі й викликали пожежників, які швидко впоралися з вогнем. Відтак у помешканні виявили три чоловічі трупи (віком приблизно 30 років). В одного була майже відрізана голова, у другого і третього – численні колото-різані рани. За даними поліцейських, перед смертю вони зазнали тортур.

Як стало відомо, житло належить юристу Олегу Колотілову, співробітнику компанії «Кульков, Колотілов і партнери». До створення цієї фірми він обіймав посаду старшого юриста практики вирішення спорів юридичної фірми «Freshfields Брукхаус Дерінгер». Колотілов, зокрема, представляв інтереси тимчасових керуючих, яких призначив англійський суд, у судових розглядах щодо виведення російських активів у розмірі 5 млрд доларів США, що їх контролював казахський олігарх Мухтар Аблязов.

За словами колег Колотілова, він зараз перебуває в слідчому комітеті, проходить слідчі дії.

ІА "Вголос": НОВИНИ