Спецпрокурор США Роберт Мюллер оприлюднить засекречені документи у справі Пола Манафорта та втручання Росії у президентські вибори у США.

Про це повідомляє Yahoo News із посиланням на власні джерела.

Зазначається, що вже цього тижня будуть розсекречені документи  по справі Пола Манафорта, екс-голови передвиборчого штабу Дональда Трампа, а також у справі колишнього помічника президента з національної безпеки Майкла Флінна.

Відомо, що документи, які стосуються Флінна, будуть оприлюднені уже сьогодні, 4 грудня, матеріали в справі Манафорта опублікують у п'ятницю, 7 грудня.

Факт оприлюднення документів у справі Манафорта підтвердив і офіційний представник апарату Мюллера Пітер Карр.

Раніше такі дані не розголошували, а вносили до суду у суворій конфіденційності, зазначають джерела, отже, можна говорити, що за результатами цього оприлюднення Мюллер отримає можливість висунути звинувачення ще комусь. При цьому наголошується, що таким чином Мюллер і його команда підводять розслідування до кульмінації.

"Люди з команди спецпрокурора прагнуть показати, що підчищають хвости і намагаються закінчити розслідування", — повідомило джерело, знайоме з ходом перемовин апарату Мюллера й адвокатів ключових свідків.

ІА "Вголос": НОВИНИ