Як повідомляє ТСН із посиланням на видання «Mirror», 61-річний професор Ніколас Годдард подав у відставку з університету після того, як студенти впізнали в ньому одного з акторів у фільмах для дорослих.

У заяві студента, який і викрив викладача, він повідомив, що сьогодні вранці професор Нік Годдард подав у відставку з університету, заява набуває чинності 1 квітня 2016 року. До того часу його колеги та викладачі будуть наглядати за професором та за тим, як він проводить лекції та семінари.

Як повідомляє видання, Ніколас Годдард майже 25 років викладав хімічну інженерію в університеті та одночасно знімався в порнографії.

За останні 10 років Ніколас знявся в десятках відвертих фільмів. Деякі з них, де професор знімається з дівчатами, які молодші його на 40 років, було переглянуто понад мільйон разів.

«Це не зовсім розумний хід  вчити 18-річних підлітків удень і займатися статевим актом з іншими підлітками вночі. Деякі студенти будуть думати, що він – герой і має хобі мрії, але в університеті через це дуже люті», – повідомив один зі студентів.

Проте сам професор усі обвинувачення називає лицемірством та додає, що близько 75% студентів дивляться порнографію, і в цьому немає нічого поганого. Як повідомив професор, такий заробіток він знайшов, коли перебував у стресі після розлучення з дружиною.

«Мені платять дуже мало, фактично це витрати на проїзд. Це моє особисте життя, моя справа, а в університеті я про це нікому не розповідав», – прокоментував він. 

ІА "Вголос": НОВИНИ