Поліція вимагає розблокували проїжджу частину до 5 ранку, погрожуючи застосувати силу, передає «РБК».

Після короткого мітингу на площі Свободи, яка розташована поряд з проспектом, близько двох тисяч протестувальників організували ходу у бік резиденції президента. Після того як наряди поліції перекрили демонстрантам шлях, вони сіли на асфальт, скандуючи «Баграмян - наш», «Скасування», «Ми - господарі країни», «Баграмян наш», «Прокиньтеся, глупиші» та інші, в результаті чого рух транспорту по проспекту було заблоковано,.

Поліцейські закликали учасників акції протесту утриматися від протиправних дій і розблокувати проспект. «В іншому випадку ми будемо змушені застосувати передбачені законом заходи», - заявив демонстрантам у гучномовець замначальника поліції Єревана Валерій Осіпян.

Раніше 11 вересня активісти руху заявили про намір відновити вуличні акції протесту. «Ми прийняли рішення знову вийти на вулицю і боротися всіма законними методами, вимагаючи анулювання рішення про підвищення тарифів. Ми йдемо тільки на анулювання рішення. Підемо до кінця », - заявив на мітингу на площі Свободи активіст руху Максим Саркісян.

За його словами, влада не виконала свою обіцянку компенсувати збільшення енерготарифів до завершення аудиту компанії «Електричні мережі Вірменії» (ЕСА).

Як писав «Вголос», протести в Єревані почалися в неділю, 22 червня, і тривали протягом трьох тижнів.

Після обіцянки влади виконати вимоги мітингувальників протестний рух поступово згас, активісти розійшлися, повіривши в обіцянки президента Саргсяна.

6 липня поліція очистила очистила центр Єревану від мітингувальників, поклавши край багатоденним протестам проти зростання тарифів.

ІА "Вголос": НОВИНИ