Правоохоронці викрили у Києві підпільну інтернет-порностудію.

Про це повідомляє прес-служба столичної Нацполіції.

«Під час проведення процесуальної дії ми затримали власника, адміністраторів та працівників порностудії. Ми встановили, що облаштував її 31-річний киянин», — розповів т. в. о. начальника сектору управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції Києва Олексій Гаврилюк.

Правоохоронці зазначили, що зловмисник під порностудію орендував чотириповерховий будинок. Він залучив до свого бізнесу двох чоловіків-адміністраторів, котрі організовували та контролювали роботу веб-моделей. Також до складу злочинної групи входила жінка, котра вербувала дівчат і проводила з ними співбесіди.

Повідомляється, що дівчата «працювали» у три зміни в режимі онлайн та отримували за свою роботу 40 % від загального прибутку.

Правоохоронці провели обшуки за місцем проживання організатора, в автомобілі, у місці, де відбирали дівчат, та у будинку, де функціонувала порностудія.

Відкрили карне провадження за ч. 3 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) ККУ.

П’ятьох учасників злочинної групи затримали й оголосили їм про підозру. Фігурантам справи загрожує до семи років позбавлення волі.

«Трудівниці» інтернет-порностудії

Нагадаємо, восени 2018 року у Львові виявили порностудію, на якій працювали місцеві студентки.

Раніше на Дніпропетровщині ліквідували мережу онлайн-порностудій.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ