Про це повідомила речниця «Свободи» у Верховній Раді Лариса Лавренчук.

«Що, Авакова допитають??? Ущипніть мене! P.S. Кажу одразу, що така нагородна зброя є ще не в одного нашого депутата (та і не тільки в наших) – міліційні міністри звикли робити такі подарунки заради понту. Але пригадайте, яка позиція нинішньої влади щодо володіння зброєю для простих смертних? Що там Порошенко казав?» – написала вона в соцмережах.

 

Під час обшуку з помешкання Олександра Сича вилучили флешку й нагородний пістолет, який свободівцеві з нагоди 50-ліття п...

Posted by Лариса Лавренчук on 12 жовтня 2015 р.

Нагадаємо, що сьогодні в помешканні заступника голови ВО «Свобода», екс-віце-прем'єр-міністра України Олександра Сича обшук, відповідно до рішення Печерського райсуду Києва, проводить столичний слідчий прокуратури разом із місцевими працівниками СБУ, з якими прибули й поняті. Приводом для проведення обшуку також стали події Майдану, зокрема 20 лютого 2014 року. Мовляв, оскільки однією з точок снайперського обстрілу «майданівців» зі столичного готелю «Україна» був 11-й поверх, а саме на цьому поверсі проживав Олександр Сич, будучи народним депутатом України, він може бути причетний до розстрілів чи мати якусь інформацію. Характерно, що справу було порушено 2014 року проти самих «майданівців» за вказівкою Захарченка.

Відзначимо, що на тих же підставах провели обшуки у ще двох заступників голови ВО «Свобода» – Олега Панькевича та Ігоря Янківа.

ІА "Вголос": НОВИНИ