Сьогодні дуже особливий день, якого ми та мешканці Підберізцівської громади чекали майже рік – відкриття оновлених приміщень Підберізцівського НВК.

Про це повідомив депутат від ЛМР від «Європейська солідарність» Олексій Різник.
 
«Схоже, що у нас з Підберізці всією громадою з‘явилась добра традиція - щороку у Свято Миколая ми урочисто відчиняємо двері у відновлені приміщення Підберізцівського НВК. Радію, що навіть у цей складний час нам все ж вдалося зробити таку важливу для майбутнього наших дітей роботу», - заявив Різник.
 
Зокрема сьогодні мешканці Підберізців побачили утеплений та оздоблений фасад будівлі НВК, 4 відремонтованих додаткових навчальних класи на 80 місць, зовнішню мережу освітлення, відремонтовану котельню.

 
Також встановлено надсучасну вентиляційну систему, проведено благоустрій території та ще один подарунок для малечі - нові спортивний та дитячий майданчики.
Для позашкільних занять та гуртків облаштовано універсальний зал на мансардному поверсі.

 
Дякую Григорій Козловський, Максим Козицький, Василю Ковалю та місцевим підприємцям, які доклали чимало зусиль, аби реалізувати цей проєкт.
 
«Забігаючи наперед скажу, що наступного року до Миколая ми плануємо оновити ще одну частину Підберізцівського НВК. Тому далі буде», - заінтригував Олексій Різник.

ІА "Вголос": НОВИНИ