Про це повідомляє команда Conflict Intelligence Team.

«5 березня дружина російського військовослужбовця Артема Горбунова залишила коментар до запису у ВК (соцмережа ВКонтакте) про взяття Пальміри, що її чоловік загинув у Сирії 2 березня, потрапивши в засідку», - йдеться у повідомленні.

Джерела Conflict Intelligence Team також повідомили, що Горбунов служив в 96-ій окремій бригаді розвідки з Нижнього Новгорода (повідомлення підтверджене фотографією друзів Горбунова ВКонтакте, знятої на плацу 96-ої бригади розвідки, розташованої в Нижньому Новгороді на вулиці Федосеєнка).

Міністерство оборони Росії офіційно не повідомляло про загибель Артема Горбунова.

Раніше повідомлялося, що в місті Озерск Челябінської області пройшли похорони загиблого в Сирії військовослужбовця Івана Слишкіна. За даними журналістів, він поїхав на війну, щоб «заробити серйозні гроші, у тому числі на весілля» 

Як відомо, 2 березня в районі сирійського міста Пальміра на міні підірвався російський генерал-майор Петро Мілюхін. В результаті вибуху міни начальник управління бойової підготовки штабу Західного військового округу РФ отримав множинні осколкові поранення, а також втратив обидві ноги і око. 

Команда Conflict Intelligence Team займається аналізом інформації про бої в Сирії та на Донбасі.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ