Про це Надал повідомив у своєму Facebook.

«Минулого року разом з органами місцевого самоврядування було прийнято рішення відкривати невеликі відділення у різних мікрорайонах міста – поліцейські станції, де будуть працювати оперативні працівники та дільничні інспектори. Правоохоронці прийматимуть заяви, скарги, виїжджатимуть на місце події, проводитимуть профілактичну роботу та надаватимуть інші поліцейські функції.

Ця поліцейська станція створена на базі пункту охорони громадського порядку. У приміщенні, за кошти міського бюджету, проведено ремонт, перекрито дах, закуплено нові меблі, сейфи та комп’ютери.

Відкриття поліцейських станцій – це найкращий приклад співпраці правоохоронних органів та міської ради, адже у місті діє програма «Безпечне місто», яка передбачає фінансову, технічну та матеріальну підтримку правоохоронних органів для того, щоб наше місто було максимально безпечним.

Зазначу, що у планах міської ради - проведення додаткового благоустрою пішохідної та проїжджої частини біля цієї поліцейської станції, щоб створити комфортні умови тернополянам.

У Тернополі також працюють поліцейські станції на вул. Дружби, 7, на залізничному вокзалі та ринку», - зазначив градоначальник.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ