[media=126153,126154,126156] 

Як повідомляють у ГУ Національної поліції в місті Києві, власнику та посередникам міні-притонів оголошено про підозру.

Зокрема, як було виявлено, 41-річний харківчанин розміщав у газетах оголошення про високооплачувану роботу для жінок від 25-ти до 40-ка років, які перебували у скрутному матеріальному становищі. Також він орендував у центрі столиці три квартири, що слугували притонами для 2-3-х дівчат у кожній.

Водночас чоловік розмістив в Інтернеті повідомлення про надання інтимних послуг і найняв двох диспетчерів, які працювали позмінно. Вони скеровували клієнтів до повій. Відомо, що за годину своєї роботи дівчата отримували по 300 грн, з яких половину віддавали посередникам.

Правоохоронці обшукали міні-борделі та вилучили документацію, що свідчила про надання сексуальних послуг клієнтам, засоби контрацепції та понад 10 тис. грн.

Слідчий відділ Подільського управління поліції оголосив чоловіку про підозру за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) та його посередникам за ч. 2 ст. 302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) Кримінального кодексу України. Проти дівчат складено адміністративні протоколи за ст. 181 (заняття проституцією) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

ІА "Вголос": НОВИНИ