[media=146008,146009] 

Солдат Національної гвардії застрелив 18-річну вагітну жінку під час суперечки, що сталася в черзі за дефіцитною свининою, яка є традиційною стравою на новорічному столі венесуельців, – пише ТСН із посиланням на Reuters.

Так, сержант Давид Ребольедо, який був в стані алкогольного сп'яніння, вистрілив в Олександру Колоп на очах у її чоловіка. Перед цим, за словами очевидців, Ребольедо наказав людям, які стояли в черзі, розійтися, бо м'ясо уже закінчувалося.

Таким чином, спалахнула сварка. Солдат почав стріляти і жінка, яка була на п'ятому місяці вагітності, впала на землю. Службовець також поранив брата Бернабе, той вижив. Вбивцю уже заарештували.

«Цей випадок демонструє, як вбивчий режим поводиться з людьми. Мої співчуття цій людині, яка втратила дружину і немовля, які були вбиті кулею, надісланою від держави», – заявила опозиційний політик Делс Солорзано.

Нагадаємо, венесуельська влада знайшла неординарний спосіб виходу із продовольчої кризи і закликає людей по-іншому поглянути на свійських тварин. Чиновники кажуть, що кролики – то не просто пухнасті тварини, їх треба розводити на балконах та їсти. Також вони радять самостійно вирощувати у квартирах та на дахах будинків овочі та фрукти. Це нібито має допомогти усунути брак продуктів на полицях магазинів.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ