Про це йдеться на сайті Верховної Ради.

Згідно з результатами поіменного голосування, за надання згоди на зняття недоторканності з Євгена Дейдея від БПП проголосували –  «за» - 86 нардепів з 139 нардепів (відсутні було 28 депутатів), від «Народного фронту»  підтримали це подання 44 депутати з 81 (відсутні - 24).

З «Опозиційного блоку» жоден з народних депутатів не проголосував за подання генпрокурора про зняття недоторканності з Євгена Дейдея (у фракції 43 депутати). Проти проголосував один депутат, не голосувало 20 і відсутніх – 17 нардепів.

Також не дали голосів за це рішення нардепи з групи «Відродження». Згідно з поіменним голосуванням Ради, 25 з 26 нардепів їхньої групи були відсутні, а один не голосував.

Група «Воля народу» також не підтримала подання Генпрокурора – «за» - 0. Радикальна партія – «за» проголосував 1 народний депутат, проти – 7, не голосував – 1, відсутні – 3. Фракція «Батьківщина» дала 9 голосів «за», утримався 1, не голосував 1, відсутніх – 9 депутатів. Фракція «Самопоміч» проголосувала усім складом: «за» – 26 їхніх нардепів.

Голосування позафракційних депутатів відбувалося таким чином: «за» – 26, не голосували – 8, і відсутніх – 16 депутатів.

Нагадаємо, 11 липня Верховна Рада України не надала згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Євгена Дейдея. За рішення про надання згоди проголосували лише 192 нардепи.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ