Про це повідомляє Головне управління Державної міграційної служби у Львівській області.

«Ці кошти нам дуже допомогли. Надходження від міграційної служби за цей рік уже становлять 1/5 частину річного бюджету Яворова. Ремонтуємо школу, приводимо до ладу міські тротуари, дорожнє покриття. Півмільйона вклали у виготовлення технічної документації для побудови мережі водовідведень, вкрай необхідних Яворову. Проект розробляють для отримання міжнародного гранту», – прокоментував в. о. голови Яворівської міської ради Павло Бакунець.

Від початку 2015 року всі кошти від надання адміністративних послуг та сплати державного мита ГУ Державної міграційної служби України у Львівській області перераховують винятково в місцеві бюджети. Органи місцевого самоврядування на свій розсуд використовують отримані кошти для користі громад. На Львівщині загальна сума надходжень від міграційної служби цьогоріч становить 31 236 568 грн 75 коп.

До платних адміністративних послуг, що їх надає міграційна служба, належать послуги, які надають іноземцям для тимчасового чи постійного перебування в Україні, сплата за запрошення іноземців для отримання візових документів на в’їзд в Україну, видача дозволу для виїзду громадянина України за кордон на постійне проживання, усі послуги і сплата державного мита при виготовленні паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

ІА "Вголос": НОВИНИ