Єгипетський суд засудив до смертельної страти вбивцю українки Марини Іваненко.

Про це повідомляє Ahram Online.

Вирок злодієві-вбивці в Хургаді обирав кримінальний суд єгипетській провінції Червоне Море. До смертельної страти засудили держслужбовця Омара Р., який незаконно проник у будинок Марини 22 лютого 2018 року.

29-річна Марина Іваненко жила і працювала в готельному бізнесі в місті Хургада. 22 лютого дівчина залишилася одна вдома, тоді саме цього чекав злодій-вбивця. Злочинець дочекався, поки її чоловік піде, і подзвонив у двері. Коли дівчина відкрила, він увірвався в будинок і напав на неї.

Марина намагалася чинити опір, тоді Омар Р. схопив кухонний ніж і 10 разів вдарив ним дівчину. Після вбивства Омар вкрав мобільний телефон Марини, а також забрав кредитні картки загиблої. Закривавлені ніж та одяг він зняв з себе і кинув у море.

Тіло Марини Іваненко виявив чоловік, який повернувся додому. Тоді правоохоронці знайшли і затримали вбивцю по гарячих слідах.

Нагадаємо, в п'ятницю, 14 липня 2017 року невідомий чоловік влаштував різанину в готелі курорту Хургада. Як писав «Вголос» внаслідок нападу загинуло двоє українців.

ІА "Вголос": НОВИНИ