Чоловікові тепер загрожує ув'язнення, а жінка шукає йому адвоката, йдеться в сюжеті ТСН.

Правоохоронці виявили у звичайній багатоповерхівці понад 4 кг вибухівки, сотню патронів, гранату та заряди від гранатомета. Дружина образилася на чоловіка, бо той уже три роки знаходиться в зоні АТО, а зараз має бути в лікарні – однак жінка в цьому до кінця не впевнена.

«8 травня було поранення, і з того часу, якщо не приховує, знаходиться там», - каже вона. Її терпець урвався, коли вона вкотре не змогла зв'язатися з чоловіком. «Він не брав трубку, і все говорило про те, що, власне кажучи, завдяки йому все виявилося тут», - пояснює дружина військового.

Сусіди про господаря домашнього арсеналу нічого поганого сказати не можуть. Мовляв, чоловік був неговірким, але завжди приязним. «Нормальний, непоганий, ввічливий», - характеризують його жителі будинку. У раді ветеранів АТО зізнаються, що сувеніри з фронту привозять чимало бійців. «Це мабуть таке наше ментальне, українське, знаєте, «і помідорчики». Про всяк випадок – нехай буде десь там, у погребі – гранатомет, гранати, між баночками з огірочками будуть патрончики стояти», - іронізує журналіст В'ячеслав Зайцев.

Однак дружина тепер вважає, що чоловіком міг керувати хтось із військової частини, тож обіцяє за свого коханого боротися. «Все-таки, ми сім'я, і що би там не відбувалося, якось усе рівно будемо знаходити шляхи, щоби виходити з цієї ситуації», - каже вона.

Дружина шукає для нього адвоката. Мовляв, сварки сварками, а з халепи коханого витягати треба.

За незаконне зберігання зброї 49-річному бійцеві загрожує до 7 років ув'язнення.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ