Про це повідомив голова правління ЗАТ «Львівська кондитерська фірма «Світоч» Едварт Смітт на сьогоднішньому брифінгу.

«Плануємо запустити нові продукти», - сказав він. Точну кількість і найменування новинок Смітт назвати відмовився, зсилаючись на комерційну таємницю «Які саме не можу сказати, це відразу взнають наші конкуренти», - додав голова правління.

Він також повідомив, що нові продукти будуть вводитись на місце не популярних товарів, тобто сам асортимент кількісно розширюватись не будуть.

«Зазвичай, не є доброю практикою велике збільшення асортименту. Ми вводимо нові сорти, натомість забираємо ті, які є не популярні, тобто погано продаються», - уточнив Едвард Смітт.

За його словами, кошти також буде залучено на експлуатацію нового обладнання і закупівлю нової сировини.

«Світоч» випускає понад 200 видів кондитерської продукції як під власною торговою маркою, так і для Nestle. Зокрема, під ТМ „Світоч” виготовляється 60-70% продукції.

Компанія Nestle S.A. володіє контрольним пакетом акцій Львівської кондитерської фабрики «Світоч» з 1998 р. ТОВ «НестлеУкраїна» було засновано в Києві у травні 2003 р.

У 2008 р. частка «Світоча» на українському ринку шоколадних плиток склала майже 14 %, упакованих шоколадних виробів – 7,4 %.

У 2008 році чистий прибуток «Світоча» склав 9,9 млн. грн. (проти 15,8 млн. грн. у 2007 році).

ІА "Вголос": НОВИНИ