Про це сповістив у Facebook доброволець Данило Яковлєв, прикріпивши відповідне відео.

«У Бердянську місцевий мешканець провчив проросійське бидло. Ця неадекватна буха істота кидалася та ображала бійців Азову, які йшли маршем по Бердянську на четверту річницю створення підрозділу! Знайшовся патріот, який пояснив, що Азов ображати не можна. Результат на відео», - прокоментував Яковлєв.

 

Як відомо, бойовий підрозділ «Азов» утворився 5 травня 2014 року. Свою четверту річницю заснування азовці традиційно відсвяткували у Бердянську – ключовому місті в історії полку.

Цьогоріч масштабну колону, яка розпочиналася з чинного особового складу полку, замикали колишні бійці АЗОВу часів «Чорного Корпусу» та батальйону, а також представники Національного Корпусу та Національних Дружин. Очолили ходу хоругвоносна група, командний склад АЗОВу та почесні гості. Долучилося до святкування також чимало жителів Бердянська та гостей міста.

Хода, яка розпочалася одразу після урочистого вручення штандартів 29 підрозділам полку, прокрокувала від місцевого Будинку культури та завершилася яскравим фаєр-шоу на Приморській площі.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ