За повідомленням видання Mirror, принци навмисно не прибули у Віндзор, бо були не зацікавлені у зустрічі з американським лідером, пише ТСН.

«Вони просто відмовилися бути присутніми! Королеву поставили в незвичайне положення, так як на зустрічі з Трампом вона була одна. Зазвичай її супроводжує хтось із членів королівської сім'ї», - заявило видання.

Принц Чарльз вирішив не бачитися з Трампом і бути присутнім на поліцейському заході, в той час як принц Вільям просто пішов грати в поло в межах благодійної кампанії. 

Нагадаємо, Королева Великобританії Єлизавета II 10 хвилин чекала прибуття кортежу президента США Дональда Трампа і його дружинт Меланії біля Віндзорського замку через запізнення президента.

Як писав «Вголос», президент США Дональд Трамп разом з дружиною Меланією прибув на зустріч з королевою Великої Британії Єлизаветою II.

Це не єдиний конфуз Трапма під час зустрічі з королевою Єлизаветою ІІ. Раніше повідомлялось, що президент США збентежив Королеву різкою зупинкою під час обходу королівської варти.

Королева Єлизавета II зустрічалася з 11 діючими президентами США. Остання зустріч королеви з американським президентом відбулася в 2016 році, тоді до Великої Британії приїжджали президент Барак Обама і його дружина Мішель.

Раніше, 13 липня, на вулиці Лондона на протест вийшли десятки тисяч людей, щоб висловити свою незгоду з політикою президента США Дональда Трампа, який перебуває у Британії з візитом.

ІА "Вголос": НОВИНИ