[media=104473,104475] 

Під час свята було організовано виставку дитячих робіт в різних техніках. Відбувся концерт за участі талановитих дітей, які неодноразово ставали призерами обласних, всеукраїнських та міжнародних фестивалів та конкурсів.

За словами директора БДЮТ Франківського району Ольги Пантелеєвої, такий захід проводиться щороку та має на меті залучення талановитих дітей та молоді міста Львова розвивати свої таланти в позашкільний час.

На запрошення педагогічного колективу свято відвідав і депутат ЛМР від ВО «Свобода» Андріян Гутник, який вже досить довгий час сприяє та підтримує розвиток шахового гуртка. А відтак, завдяки спільній праці було розроблено назву, логотип та форму для юних шахістів, відтепер «Шахові Леви» - талановиті діти, які є чемпіонами області та чемпіонами Європи.

«Сьогодні я отримав приємну нагоду відвідати ваше свято. Досягнення розумних та талановитих гуртківців не можуть нас не захоплювати, адже, попри на свій юний вік, у шаховому гуртку займаються вже чемпіони Європи. Приємним здивуванням є те, що незважаючи на величезну популярність комп’ютерів, смартфонів, цей спорт не втрачає своєї популярності, зокрема і серед дітей. Щирі слова вдячності педагогам та батькам, які відкривають та розвивають нові таланти і вміння у нашому підростаючому поколінні», - привітав усіх присутніх свободівець.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ