Про це повідомляє місцеве видання Інфоміст з посиланням на власні джерела.

Гура отримав поранення у голову та область грудей. За неофіційною інформацією, нападником виявися працівник одного з підприємств Гури на ім’я Микола. Він також отримав кілька поранень і зараз перебуває в лікарні. Спочатку чоловік погрожував підірвати себе, а опісля вистрелив у Гуру.

«112-Україна» пише, що за попередньою версією, нападник раніше працював охоронцем Гури. Він забіг до приміщення і там почався конфлікт. Чоловік вистрілив у Гуру. Охорона почала відстрілюватися, викликали поліцію, слідчо-оперативну групу і працівників ДержНС.

«Одного пораненого відвезли у лікарню, однак, хто цей чоловік, які були його справжні мотиви, поліція поки не коментує. В офісі однієї з всеукраїнських організацій разом з порушником були знайдені дві гранати та вогнепальна зброя. Як вони там опинилися та кому належать, слідство буде встановлювати", - розповіла журналіст.

Разом з тим, у «Батьківщині» пізніше офіційно підтвердили вбивство Сергія Гури.

«У «Батьківщині» приголомшені новиною з Черкас. Ми висловлюємо щире співчуття рідним і близьким загиблого однопартійця. Водночас ми звертаємося до правоохоронців з вимогою ретельного та об’єктивного розслідування вбивства депутата», - йдеться у заяві.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ