[media=150347,150348,150349] 

У місті Самбір на Львівщині доправлений транспортний засіб довели до ладу місцеві свободівці: Юрій Лешкович, Андрій Куйдич, Руслан Гнатик та ін. У День Державного Прапора України освятив транспортний засіб священик собору Покрова Пресвятої Богородиці о.Дмитро Сенейко. Після цього націоналісти доправили автомобіль у місто Яворів, де під час урочистостей із нагоди Дня Незалежності України на місцевій центральній площі очільник Львівської обласної "Свободи" Руслан Кошулинський спільно з самбірським осередком "Легіону Свободи" передали військовим ключі від автомобіля.

"Сучасне означення патріотизму ‒ це коли на крик "Наших б'ють" усі збігаються, а не розбігаються. Наші ‒ це ті, хто шанує синьо-жовтий прапор, націю, державу. Маю честь у цей святочний день стояти тут перед вами і передати нашій славній 24-й бригаді від українців із Америки автомобіль, який стоїть на цій площі біля військової техніки. Адже українці, де б вони не були, що б вони не робили, як би важко чи добре не було ‒ вони один за одного дбають. І завдання сьогоднішнього покоління ‒ зробити все, щоби ми були останніми, хто зі зброєю в руках відстоює цю незалежність, щоби наші діти вже не знали горя війни", ‒ зазначив очільник Львівської обласної "Свободи".

Руслан Кошулинський передав командиру 24-ї бригади ключі від автомобіля та образ матері Божої, яка захищає своїм покровом кожного українського бійця.

"Висловлюю щиру подяку усім, хто долучився і хто пам'ятає, що ми, українці, маємо відстоювати свою незалежність зі зброєю в руках, бо ми велика, потужна, самодостатня світова нація. Зокрема, окрема дяка: священнослужителям та парафіянам церкви Святого Йосипа Обручника в Чикаго, священнослужителям та парафіянам церкви Святого Андрія в Блуміндайлі, Галині Шевченко, Ігорю Трояну, Петрові Бузьку, Михайлові Грабовецькому, Іванові Дем'янцю, Оксані Дем'янець, Євгенії Бузько, Анні Ляшко; а також волонтерам ГО "Легіон Свобода" у місті Самборі, ГО "Самооборона Львівщини", керівництву Львівської митниці та Міністерству соціальної політики України", ‒ зазначив Руслан Кошулинський.

Своєю чергою, бійці 24-ї бригади передали українцям з Америки подяки за допомогу.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ