Про це повідомляє «Інформатор».

На площі Героїв Майдану в маршрутку № 87 зайшли молоді люди - двоє хлопців і одна дівчина. За словами очевидців, на вигляд їм всім було не більше 20 років.

«Один з хлопців хотів проїхати безкоштовно. Водій і жінки, які їхали в маршрутці, почали обурюватися. У відповідь хлопці почали їх ображати», - розповіла очевидиця конфлікту.

За попередньою інформацією, молоді люди були в стані алкогольного сп'яніння. «Зрештою, хлопець оплатив за проїзд і ми поїхали далі. Ці хлопці збиралася виходити на Староказацькій, але на виході зачепили хлопця, той щось відповів і почалася бійка. Один з компанії його тримав, інший - бив. Заступитися ніхто не міг, адже їхали одні жінки. Ми викликали поліцію», - пояснила очевидиця конфлікту. На зупинці п'яну компанію вже чекали співробітники патрульної поліції. «Поки ми їхали від Староказацької до «Озерки» хлопців вдалося розборонити. Вони вийшли з маршрутки і їх одразу ж затримали правоохоронці. Один з хлопців напав на поліцейських, але його швидко вгамували. В результаті їх відвезли у відділення поліції», - розповіла пасажирка маршрутки.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ