Після розголосу потерпілі сусіди заручилися підтримкою активістів з усього міста, розповідає ТСН.

Так, на відео, яке потрапило у мережу, видно, як жінки вкопують гумові шини перед газоном, а молодик у спортивному кидається на пенсіонерок із кулаками. Таким чином він звільняв місце для свого позашляховика, бо чоловікові подобається паркуватися саме тут – на газоні навпроти вікон своєї квартири.

Разом з тим, сусіда-іхтіолога, який вступився за жінок, молодик відправив у нокаут – постраждалий лежав непритомним на асфальті, йому викликали швидку.

«Щоби машину ставити, він готовий людей убити», – кажуть очевидці. Доки ж їхали медики, автовласник замість допомоги побитому сусіду, видирав із землі саморобні перешкоди для паркування.

Шини, які встановили пенсіонери, він повикидав та врешті припаркував авто на газоні. Та несподівано постраждалі сусіди отримали підтримку від незнайомців з усього міста.

Повідомляється, що від рук неадекватного сусіда постраждали жінки віком 81 та 85 років.

Люди викликали на місце бійки поліцію, але й це чоловіка не вгамувало – зі слів очевидців, він на очах копів заїхав на газон і заявив, що ставитиме машину там і надалі. Проте коли відео такої поведінки молодика потрапило в інтернет, на акцію «Вкопай шини» прийшли кілька десятків небайдужих дніпрян. Вони зробили огорожу, а бар'єри присипали камінням, аби викопати їх було не так просто. 32-річний власник джипа опору активістам не чинив.

«Якщо він усе ж таки вийме, то наступними вкопаними колесами будуть колеса з його автомобіля», – заявили активісти, що зібралися на акцію.

Коли звістка про акцію розлетілася соцмережами, авто з-під будинку взагалі зникло. Дверей у квартиру, де мешкає винуватець конфлікту, журналістам ніхто не відчинив, але сам агресивний молодик написав заяву до поліції на сусідів. Ті у відповідь подали одразу три заяви. Правоохоронці відкрили провадження за завдання тілесних ушкоджень, тепер нахабному водієві загрожує штраф або виправні роботи. 

«Вголос» 

ІА "Вголос": НОВИНИ