Про це повідомляє Корреспондент

На службу в Національну гвардію хлопця призвали восени. Він встиг відслужити всього два з половиною місяці. Приїхав із Кіровоградської області, був єдиною дитиною у батьків. Слідчі кажуть, що передсмертної записки не залишив і напередодні поводився, як зазвичай.

У військовій частині не сумніваються, що солдат сам наклав на себе руки. Мовляв, на посаді в той час стояв один, це зафіксували камери спостереження. Про можливі мотиви його вчинку нібито не здогадуються.

«Є підтверджує матеріал із камер спостереження, що це дійсно було самогубство. Причини, які послужили, наразі невідомі. Так, він нудьгував за домом, але будь-які конфліктні ситуації, які б могли призвести до цього, нам невідомі», - стверджує перший заступник командира військової частини.

Але джерела видання стверджують, що хлопець залишив передсмертну записку, в якій скаржився на грошові побори у військовій частині.

«Хлопець 1998 року народження, попередньо, наклав на себе руки. Розпочато досудове розслідування і з'ясують, що саме там сталося», - заявив представник ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ