Рівно рік тому у цій же ДЮСШ відкрили великий басейн. Це стало можливим завдяки злагодженій роботі команди «Народного контролю» – міського голови Тараса Кучми, фракціям політичної сили у Дрогобицькій міськраді та Львівській обласній раді, народного депутата Богдана Матківського, – інформують у прес-службі політсили.

Спільними зусиллями вдалося отримати необхідні кошти для реконструкції об'єкту, оперативно провести тендер. Цього разу «Народний контроль» знову максимально доклався до реалізації проекту з відновлення спортивного об'єкту.

«Загальна вартість проекту – близько 300 тисяч гривень. Завдяки роботі обласних депутатів, що представляють Дрогобич у ЛОР, – а це окрім мене Юрій Нестор і Василь Масний – половину цієї суми вдалося отримати із бюджету Львівщини. На місці Тарас Кучма залучив соціально відповідальних підприємців, які провели роботи дуже швидко і дешевше від ринкової вартості. Тож вважаю відкриття малого басейну у Дрогобичі – черговим досягненням команди «Народного контролю», – говорить керівник фракції «Народний контроль» у ЛОР Андрій Ковч.

«Лише через копітку роботу, співпрацю усіх дрогобичан вдалося відкрити вже другий дитячий плавальний басейн. Від імені громади міста щиро дякую усім, хто долучився до цього проекту. Думаю, зі спільною працею у Дрогобичі відкриється ще десятки успішних та потрібних об'єктів», – наголосив міський голова Дрогобича Тарас Кучма.

До слова, цьогоріч завдяки депутатам «Народного контролю», зокрема, першому заступнику голови ЛОР Андрію Білоусу, Дрогобич отримає 28 млн грн з Державного фонду регіонального розвитку на реалізацію своїх проектів. Окрім того, на крайній сесії ЛОР на потреби міста виділили ще 6 млн грн з обласного бюджету. Ці суми суттєво перевищують розмір бюджету розвитку Дрогобича, який становить 10 млн гривень.


«Вголос» 

ІА "Вголос": НОВИНИ