Про повідомили у відділі комунікації управління Нацполіції у Рівненській області. 

Там зазначили, що ДТП сталась на вулиці Грушевського у Дубні. Внаслідок аварії дві людини потрапили до реанімації, ще п'ятеро у травматологічне відділення, а двоє дітей отримали легкі тілесні ушкодженнями.

За даними поліції, 20-річний водій автомобіля ВАЗ 2106 виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з таксі ВАЗ 1117 під керівництвом 55-річного жителя Дубна. Таксиста забрали до лікарні з численними травмами.

«Крім водія, у салоні авто перебували 51-річна жінка, двоє дітей, одного та двох років, разом із матір'ю. Медики діагностували у малюків закриті черепно-мозкові травми. Після обстеження разом із мамою їх відпустили додому. Їхню бабусю лікарі госпіталізували у травматологічне відділення Дубенської центральної районної лікарні», – повідомили в поліції.

Самого 20-річного водія та трьох його товаришів також забрали до травматологічного відділення районної лікарні. За життя ще одного пасажира, 17-річного дубенчанина, нині борються лікарі. Юнак перебуває у комі.

За інформацією поліції, в обох водіїв відібрано кров на визначення вмісту алкоголю. Старший із них пояснив слідчим, що не мав змоги уникнути зіткнення, адже машина раптово зманеврувала на його смугу руху. Молодший водій поки утримується від пояснень.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ