«Система «Електронна реєстратура» дозволяє батькам оперативно, через інтернет, не перебуваючи у звичайній черзі у поліклініці, записати дитину на прийом до лікаря. При цьому їм більше не потрібно буде звертатися у реєстратуру, лише прийти у зазначений день та годину у кабінет лікаря, – розповів міський голова Тернополя Сергій Надал. – Варто зазначити, що ця система, яка функціонує у Тернополі, може бути повністю адаптована з національною системою електронної реєстратури, про яку ведуться розмови у Міністерстві охорони здоров'я. Окрім того, планується, що система буде пристосована для використання з «Карткою тернополянина».

Одночасно головний лікар Тернопільської міської комунальної дитячої лікарні Андрій Артимович пояснює, що записатися на прийом через «Електронну реєстратуру» можна виключно до дільничого педіатра. А вже під час прийому сам лікар може записувати пацієнтів через систему «Електронна реєстратура» до вузькопрофільних фахівців або на наступний прийом. Таким чином тернополянам не потрібно звертатися у звичайну реєстратуру медичних закладів.

До слова, у місті також активно працює система «Електронна реєстратура» для дорослого населення функціонує у поліклініках та амбулаторіях на сайті http://www.medical.te.ua/ua/ з початку 2016 року.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ