У понеділок, 8 січня, після тренування мадридського «Реала» стався конфлікт між футболістами і головним тренером Зінедіном Зіданом, повідомляє Cadena SER, передає Інтерфакс - Україна. За інформацією радіостанції, командні збори було затримано майже на годину.

Представники «Реала» пояснили затримку заняттям в тренажерному залі. При цьому, журналістам стало відомо, що в цей момент Зідан спілкувався з лідерами клубу. Низка молодих футболістів висловили думку про наявність у французького фахівця недоторканних гравців, які отримують місце в стартовому складі незалежно від роботи на тренуваннях.

У минулі вихідні «Реал» на виїзді не втримав перемогу в матчі 18-го туру чемпіонату Іспанії проти «Сельти» (2: 2). Господарі вийшли вперед на 33-й хвилині. Яго Аспас вивів Даніеля Васса один на один, і датський півзахисник перекинув голкіпера гостей Кейлора Наваса.

До перерви «Реал» переломив хід зустрічі, Гарет Бейл за три хвилини оформив дубль. Спочатку валлійський форвард отримав м'яч від Тоні Крооса, випередив захисника і точно пробив у дальній нижній кут. У наступній атаці Бейл в дотик замкнув навіс Іско, уникнувши офсайду і відправивши м'яч під опорну ногу воротарю «Сельти» Рубену.

На 72-й хвилині Аспас не реалізував пенальті, зароблений власними силами. Кейлор Навас в падінні відбив удар. Господарі зрівняли рахунок на 82-й хвилині після того, як Марсело втратив м'яч в центрі поля. Уругвайський нападник «Сельти» Максиміліано Гомес головою з лінії воротарського замкнув навіс Васса з правого флангу.

«Реал» вперше з грудня 2008 року не зміг виграти чотири виїзні матчі чемпіонату Іспанії поспіль. Раніше мадридський клуб поступився в гостях «Жироні» (1: 2) і зіграв внічию з «Атлетіко» (0: 0) і «Атлетиком» (0: 0).

У турнірній таблиці «Реал»  посідає четверте місце, відстаючи від лідируючої «Барселони» на 16 очок при одній грі в запасі (32 бали проти 48). Мадридський клуб також випереджає «Атлетіко» (39 очок) і «Валенсія» (37).

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ