Про це повідомляє «Громадське».

Літак Путіна прибув до Гельсінкі із запізненням на 35 хвилин, але російський президент першим приїхав на місце зустрічі. Після нього прибув Трамп із дружиною Меланією. Разом з американським президентом приїхав і держсекретар США Майк Помпео.

На спілкування двох президентів відводиться близько трьох годин, з них на бесіду віч-на-віч - без помічників і членів делегацій - півтори години. Після зустрічі запланована прес-конференція.

До цього Путін і Трамп зустрічалися двічі і тільки на полях міжнародних заходів - в липні 2017 року на саміті «Великої двадцятки» в Гамбурзі і в листопаді того ж року на саміті АТЕС у в'єтнамському Данангу.

Нагадаємо, 15 липня президент США Дональд Трамп прибув до Гельсінкі (Фінляндія) на зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним. Разом із собою він привіз велику делегацію.

Згодом США оприлюднили графік зустрічі Трампа із Путіним.

Вчора, 15 липня, у Гельсінкі відбулись протести. Понад півтори тисячі людей протестували проти приїзду Трампа.

Як писав «Вголос», в інтерв'ю телеканалу CBS президент США Дональд Трамп розповів, що має невисокі очікування від зустрічі із президентом Росії Володимиром Путіним, яка відбудеться 16 липня у столиці Фінляндії Гельсінкі.

Трамп також вважає, що стосунки з Російською Федерацією зіпсувалися через дурість США.

ІА "Вголос": НОВИНИ