[media=103643,103644] 

Про це інформує прес-служба обласної ради.

Ярослав Кравченко передав усім найкращі привітання від імені голови Львівської обласної ради Петра Колодія та Львівської обласної ради з нагоди великого національного свята – Дня Незалежності України.

У своєму вітанні він зазначив, що цей день став результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу. Для кожного з нас це – свято пам’яті про покоління українців, що творили націю та боролися за державність, а також можливість ще і ще раз подумати про майбутнє, про нашу відповідальність перед історією.

Ярослав Кравченко сказав: «Сьогодні поняття Незалежності та Єдності набули для всіх особливого змісту, адже над Україною знову нависла темна хмара небезпеки. У наших серцях назавжди залишиться пам'ять про тих людей, які віддали своє життя за Незалежність України, – героїв Небесної сотні та героїв, які боронять її на Сході країни.

Нині Україна переживає складні часи агресії та посягань на суверенітет і цілісність держави. Але я вірю, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди. Сьогодні наше спільне завдання – зробити все, аби наповнити Незалежність справжнім змістом, докласти максимум зусиль та снаги, щоб наблизити час розквіту України».

На завершення Ярослав Кравченко побажав усім міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру й щедрої долі, щоб серця наповнювалися гордістю за Державу, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця стала надійною запорукою процвітання незалежної України!

ІА "Вголос": НОВИНИ