Про це повідомляє ТСН.

Артем Туровський каже, що просто прогулювався разом із дружиною Христиною і песиком, коли на них напали ті, хто чіплявся до дівчини. «Ось моя майка і волосся моєї дружини, яке виривали з неї, а ось – що здирали з мене повністю верхній одяг, розірвали і футболку», – розповідає він на місці події. Христина дістала струс мозку та ушкодження обличчя. «Її головою об асфальт. Все летіло, це дуже страшно. Гумова дубинка, якою він розмахував», – зізнається Артем.

Побиття тривало протягом 40 хвилин, сусіди встигли викликати поліцію. Але копи опитали всіх учасників і відпустили їх по домівках. «Приймала участь в бійці старша сестра одного з тих неповнолітніх дітей, які били мого сина», – каже жителька Глевахи Наталія Ібрагімова. Тиждень тому на тій вулиці група неповнолітніх побила іншого юнака, котрий досі лежить у лікарні.

Тепер поблизу місць побиття збираються люди, котрі скаржаться, що вже давно бояться ходити вулицями. Місцеві кажуть, що знають хуліганів, і принаймні частина з них – підлітки. «Ми неодноразово з деякими проводили роботу. Діти, які залишились під опікою, тимчасово влаштовані до дідуся, який несе за них відповідальність», – пояснила старший інспектор ювенальної превенції Наталія Загородня. Дідусь виправдовується, що не має належного впливу на дітей, тому зупинити їх не може. 

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ