«Кордон Грузії максимально відкритий для туристів та іноземних громадян, які відвідують нашу країну з урахуванням нашого законодавства, і не відвідували окуповані території з порушенням закону... Що стосується візиту «Нічних вовків» до Грузії і їх анонсованої участі у перформансі до 9 травня, необхідно врахувати, що в минулому році подібна акція викликала бурхливу реакцію і невдоволення у населення», - заявив Хуцішвілі журналістам, повідомляє РИА Новости.

За його словами, для великої частини грузинського суспільства є неприйнятним візит російських байкерів до Грузії.

За інформацією російського агентства, акція «Дороги Перемоги - на Берлін» стартувала у Росії ще 27 квітня. Байкери вже проїхали Москву, Смоленськ, Катинь, Мінськ, Хатинь, Варшаву і Вроцлав. Далі маршрут пролягає через Будапешт, Братислава, Прага, Дрезден і Берлін.

Як писав раніше Вголос, російських мотоциклістів клубу «Нічні вовки» не допустили на територію Польщі через підозру в причетності до екстремістської організації. Іншим учасникам мотопробігу, серед яких представники низки європейських країн, в тому числі Білорусії, дозволили безперешкодно подолати кордон.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ