Про це повідомляє у Facebook Державна служба з надзвичайних ситуацій.

«В одній зі шкіл Харкова відбулося розпилення балончика з невідомою речовиною. Подія сталася близько 12:00 22 травня на другому поверсі однієї зі шкіл обласного центру. 33 учні направлено на медогляд, з них 15 госпіталізовано до обласної дитячої лікарні зі скаргами на подразнення шкіри та слизової оболонки горла. Рятувальниками проводиться обстеження в приміщеннях школи. Перевищення вмісту хімічних речовин не виявлено», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що від ДСНС залучено 8 осіб та дві одиниці техніки.

Сьогодні, 22 травня, у харківській школі розпилили невідому речовину. За медичною допомогою звернулися 30 дітей, 15 з них госпіталізували в Обласну дитячу лікарню.

Вчора, 21 травня, у Миколаєві через розпилення невідомого аерозолю із різким запахом евакуювали близько 400 учнів школи у Заводському районі. До лікарні госпіталізували 36 дітей з попереднім діагнозом «отруєння невідомою речовиною. 

Нагадаємо, 8 травня у школі №8 в Черкасах під час лінійки кілька десятків учні 3-7 класів втратили свідомість, 57 дітей потрапили до лікарні, з них 11 – у реанімацію. Причиною називають невідому речовину.

 

«Вголос»

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ