Про це сказано в повідомленні прес-служби Харківської міськради. 

За даним «ХТМ», вранці у районі Шатилівки у Шевченківському районі стався порив на тепломагістралі, що йде від «Теплоелектроцентралі-5».

На місці аварії працюють кілька бригад.

У Київському районі опалення відсутнє в 266 житлових будинках, 5 школах, 4 дитсадках і 16 медичних установах; без гарячої води залишаються 41 житловий будинок, 3 дитсадки й 3 лікарні.

У Шевченківському районі без теплопостачання - 89 житлових будинків, дитсадок, школа й 3 лікувальні установи; без гарячої води - 43 будинки, школа, дитсадок і 3 медустанови.

Департамент освіти міськради повідомив, що у зв'язку з аварією в 10 школах, 9 дитячих садках і 2 позашкільних установах у центральній частині Київського й Шевченківського районів 23 лютого буде припинене заняття.

У школах заняття припиняються тільки на один день. У дитячих садках для тих малят, які не зможуть залишитися вдома, працюватимуть кілька спільних груп з необхідним температурним режимом.

«Розраховуємо, що ремонтні роботи на теплотрасі будуть закінчені найближчим часом, і вже з понеділка й школи, і дитсадки ввійдуть у звичний графік», - зазначили в департаменті освіти.

ІА "Вголос": НОВИНИ